Bărbatul din zodia Gemeni: simpatici dar mincinosi. Adevaruri despre Gemeni

Bărbații din zodia gemeni sunt foarte comunicativi și simpatici, dar suspicioși și mincinoși uneori.

Vezi ce caracteristici are și cum se comportă în pat bărbatul gemeni.

Bărbatul gemeni caracteristici generale

Când se emoționează, bărbatul din zodia gemeni vorbește repede și respiră destul de sacadat, ceea ce îl face puțin vulnerabil și drăgălaș.

Nativii din gemeni sunt, în general, ca un caleidoscop, văd lucrurile în mai multe lumini și din unghiuri diferite și de aceea au tendința să analizeze excesiv o potențială relație sau o situație de criză în dragoste.

loading...

Bărbatul gemeni este un tip neliniștit, uneori anxios, agitat și foarte vorbăreț, care știe totul despre toată lumea și care cunoaște mereu toate datele problemei.

Faptul că este foarte informat îl face să fie foarte entuziast și incitant pentru o femeie: știe cele mai bune restaurante, cele mai secrete petreceri, cele mai noi știri și bârfe, ceea ce îl face foarte atractiv.

Dacă ești o fire foarte logică, s-ar putea ca bărbatul gemeni să te zăpăcească puțin, deoarece gândirea lui vine în salturi, aparent fără pic de sens. Stilul lui volatil îl face să caute oameni inteligenți, cu care poate avea conversații intense și cu care poate face schimb de idei.

Cei mai mulți bărbați din zodia gemeni sunt mereu la modă și au mare grijă de cum arată și de ce trenduri urmează: le plac gadgeturile și se identifică cu valorile metrosexualilor și hipsterilor, deoarece nu sunt foarte puternici și masculi feroce.

Pe scurt, bărbatul gemeni este curios din fire și își dorește o parteneră cu care să poată vorbi orice, deoarece discuțiile intelectuale îl stimulează cel mai mult.

Bărbatul gemeni îndrăgostit e adorabil

Când bărbatul gemeni se îndrăgostește, o face cu mult entuziasm și dedicare, dar poate ajunge să exagereze cu gesturile de afecțiune, din prea mult elan și stilul lui agitat îl poate face obositor.

Mintea bărbatului din zodia gemeni aproape că explodează când se îndrăgostește, pentru că este obișnuit să fie stăpân pe situație și toate emoțiile și senzațiile iubirii îl confuzează și îl sperie.

Când se emoționează în prezența femeii iubite, bărbatul gemeni își maschează greșelile cu umor și entuziasm, lăsând impresia că știe perfect ce face, chiar și atunci când îi tremură mâinile, sau când crede că va muri de emoție.

În relații, bărbatul gemeni este spontan, plin de idei de petrecere a timpului și de socializat în cuplu.

Cu el, vei merge la multe petreceri, vei cunoaște multe persoane interesante și vei vedea multe locuri fabuloase, pentru că totul trebuie să fie dat la maxim când ai de-a face cu un nativ din gemeni.

Ca și berbecii, gemenii nu suportă să se plictisească și nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, sau seri liniștite.

Dacă ești genul care are nevoie de multă atenție, bărbatul gemeni este alesul potrivit, deoarece nu are niciodată stare și găsește mereu ceva de făcut pentru voi doi împreună.

Dacă ești genul care vrea să mai stea și singură și care vrea să aibă viața ei, separată de ideea de cuplu, nu încerca să seduci un bărbat din zodia gemeni, deoarece ei sunt genul care fac totul în doi și se va simți neiubit și gelos dacă vrei des să ieși doar tu cu prietenii tăi, sau dacă află că ai făcut ceva distractiv fără el.

Sursa: www.unica.ro

loading...