Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă

Mihai Voropchievici a transmis mesajele Universului pentru fiecare zodie în anul 2018, an numerologic 2.

„Anul universal 2 este unul cu plus și minus. Se pot construi lucruri pozitive, dar pot avea loc și efecte negative.

Dacă ai discernământul respectiv, Universul vine și îți oferă toate oportunitățile. Anul acesta oferă dragostea de oameni pentru oameni și între oameni.

Fiecare zodie primește doza ei de dragoste. Fiecare primește după necesități, însă anul acesta nu mai merge așa.

Universul le dă lecții. Berbecul trebuie să decidă ce vrea să facă cu viața lui, să găsească răspunsul la întrebările mai vechi.

loading...

Pot face schimbări fantastice, benefice.

Taurii au un an al dragostei, dar e ca luminița de la capătul tunelului. Apar multe surprize plăcute. Trebuie să își deschidă inima.

Gemenii trebuie să iasă din starea lor de confort, să își asume unele riscuri. Lecția de viață spune că dacă nu găsesc un final fericit să caute un nou început.

Racii trebuie să se ocupe mai mult de cuplu, dacă sunt deja căsătoriți. Lecția: să îi lase pe cei din jur să îi vadă așa cum sunt cu adevărat.

Leii trebuie să privească în ei, să facă schimbările care să îi facă pe ei fericiți și nu pe ceilalți.

Fecioarele sunt mai dificile. Trebuie să facă schimbări, să aibă încredere în ele. Trebuie să facă mici compromisuri. Lecția: descoperă lumea ta și abandonează-te total în trăirile tale interioare.

Balanțele primesc un imbold și de multe ori se poate înțelege greșit. Trebuie să aleagă ce e mai bun pentru ele afectiv.

Scorpionii culeg beneficiile muncii lor abia în anii următori. Tot ce decid trebuie să pună în aplicare.

Săgetătorii sunt sfătuiți să vină cu ceva nou în viața lor. Nu trebuie să facă o pasiune pentru prima opțiune. Ei de multe ori întind arcul și apoi pleacă.

Capricornii trebuie să accepte noul, să călătorească, să iasă din tiparul lor de confort, din limitări. Lecția: oricând poți să fii fericit.

Vărsătorii trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să fie deschiși în dragoste, să accepte provocările.

Peștii trăiesc dragostea la cotele cele mai înalte. Își pot schimba viața pentru totdeauna în acest an”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

loading...