Și-a pus orez cu miere pe față! După o jumătate de oră s-a uitat în oglindă și nu i-a venit să creadă! Rezultatele sunt garantate

Dacă ești nemulțumit/ă de aspectul pielii tale și și se pare că nicio cremă nu te ajută, poți apela la un mic truc simplu, care are efecte pozitive garantate.

Este vorba despre o mască care are la bază o veche rețetă japoneză. Se recomandă folosirea ei o dată pe săptămână, iar după o vreme tenul va arăta cu 10 ani mai tânăr.

Cum se prepară:

Fierbe 3 linguri de orez până când boabele devin moi. Ulterior strecură-l, clăteşte-l cu apă rece și adăugă peste el o lingură de miere și una de lapte cald. Amestecă foarte bine, până când vei obţine o pastă omogenă. După ce aceasta s-a răcit, aplică pe față şi pe decolteu și las-o să acționeze timp de jumătate de oră.

Încă de la prima utilizare, tenul va fi mai hidratat și mai moale, iar ridurile se vor estompa. Cu siguranţă vei mai repeta acest procedeu.

loading...

Dacă ai nevoie de mai multe informații sau pur și simplu încă nu ești convins/ă, te invităm să privești clipul de mai jos:

CITEȘTE ȘI:

Ce cred bărbații cu adevărat despre femeile care au celulită? Răspunsul care le-a dat pe spate pe toate femeile!

Aproape toate femeile și-ar dori să nu aibă pic de celulită, pe care o consideră inestetică.

Aspectul alveolar celulitic apare ca urmare a problemelor din țesutul conjunctiv și țesuturile adipoase ale corpului, iar dieta, hormonii și stilul de viață joacă un rol important. Totuși, dacă ai grijă de alimentația ta și faci sport, celulita ar trebui să fie sub control, o vei avea probabil pe porțiuni mici din corp, iar bărbații nici nu vor observa.

Conform divahair.ro, asta cred bărbaţii cu adevărat despre femeile care au celulită:

„Serios, chiar nu îmi pasă. Nu am preferințe fizice. Găsesc femei atrăgătoare cu diferite forme ale corpului. Sunt atras în principal de personalitate, apoi de ochi, dantură și buze. Dacă ești de treabă, amuzantă, dacă și tu consideri că sunt amuzant și mai ai și un zâmbet fermecător și ochi frumoși, atunci cu siguranță mă voi îndrăgosti de tine.” a fost un răspuns.

„Nu știam ce este celulita până acum. Am mai văzut femei care aveau pielea așa, dar m-am gândit că este un lucru natural. Mă îndoiesc că unui bărbat i-ar păsa că ai celulită, pentru că mie chiar nu îmi pasă.”a spus un alt bărbat.

„Dacă este pe porțiuni mici, atunci cu siguranță nu o observ. Am văzut la multe femei slabe și chiar nu m-a deranjat. Mai mult, prefer femeile slabe și cu celulită decât femeile grăsuțe.” a fost o altă părere.

„La o femeie apreciez în special zona fundului și picioarele. Toate femeile cu care m-am întâlnit aveau celulită. Face parte din pachet. Persoanele care nu înțeleg acest lucru nu știu să aprecieze femeile sau nu le-au văzut dincolo de fotografii. Acest lucru nu înseamnă că îmi plac femeile grăsuțe. Celulita nu ține de greutate, chiar și femeile care aleargă 10 kilometri în fiecare zi și care fac sport au celulită.” a fost un alt răspuns.

loading...