Negresa care a devenit virala pe Facebook – Toate femeile o cauta cand au nevoie de ea

Ingrediente:

400 gr faina

200 gr zahar

3 linguri cacao

1 lingurita praf copt

loading...

400 gr gem caise

250 ml apa minerala

250 ml ulei

esenta portocala

200 gr nuci

50 gr ciocolata amaruie

50 gr portocala confiata

Mod de preparare:

Punem intr-un bol ingredientele uscate: faina, zaharul, cacao si praful de copt. Amestecam ingredientele uscate.

Adaugam uleiul, apa minerala, esenta si gemul.

Daca nu aveti gem de caise puteti folosi si alt gem cu conditia sa fie acrisor. Amestecam pana la omogenizare.

Nuca o prajim in cuptor si apoi o sfaramam astfel incat sa ramana bucatele.

Amestecam si turnam aluatul in vasul slow cooker. In mod normal vasul este antiaderent insa mie mi-a fost teama, fiind vorba de un blat umed, ca nu voi reusi sa o scot perfect din forma asa ca am folosit hartie de copt.

Setam la temperatura high pentru doua ore si treizeci de minute. Lasam sa se raceasca si apoi taiem prajitura felii.

Topim ciocolata amaruie pe bain-marie, impreuna cu uleiul si turnam peste felia de prajitura (daca tineti post verificati ambalajul sa fiti siguri ca ciocolata este de post). Presaram deasupra coaja de portocala.

loading...