Fara coacere. Are un gust dumnezeiesc de bun! Desert cremos, parfumat, pe placul intregii familii

Ingrediente:

Pentru tort:

420 g biscuiti graham cu scortisoara

110 g budinca de vanilie

590 ml lapte

loading...

340 ml frisca lichida batuta

6 banane proaspete tpiate in felii subtiri

Pentru glazura:

220 g zahar pudra

60 ml lapte

2 lingurite scortisoara

Mod de preparare:

Pe fundul unei tavi pune un strat de biscuiti. Sigur va fi nevoie sa rupi cativa ca sa incapa cum trebuie, nu-ti face griji daca se suprapun.

Toarna jumatate din crema de budinca peste biscuiti si pune si jumatate din cantitatea de banane feliate.

Urmeaza inca un strat de biscuiti si restul de crema de budinca si de banane.

Pune ultimul strat de biscuiti deasupra.

Intr-un bol mic, freaca ingredientele pentru glazura pana obtii un rezultat omogen si cremos.

Toarna incet glazura peste ultimul strat de biscuiti.

Daca nu iti place glazura de scortisoara, poti face una de cacao, pur si simplu inlocuind cele 2 lingurite de scortisoara cu 2-3 de cacao.

Da la frigider desertul pentru cel putin 4 ore. Poti sa il lasi chiar si peste noapte.

Poti tine tortul cel mult 3 zile de cand l-ai bagat la frigider prima oara.

loading...