Trucul care te ajută să faci cea mai bună ciorbă de burtă. Secretul celor mai buni bucătari

Ciorba de burtă poate fi o încântare pentru papilele tale gustative, dar dacă foloseşti şi aceste ingrediente, atunci cu siguranţă ştii că ai reuşit.

Mai jos îţi prezentăm o reţeta de ciorbă de burtă pe care o prepară cei mai iscusiţi bucătari din întreaga lume.

Ingrediente:

1,5 kg oase de vită cu măduva

1,5 kg burtă proaspătă

loading...

1 rădăcina ţelină

5 gălbenuşuri

300 gr smântână

2 morcovi

1 lingură de făină

1 ceapă

1 legătură de pătrunjel

3 linguri de ulei

2 rădăcini de pastarnac

piper negru, proaspăt râşnit

1 căpăţână de usturoi

puţin oţet

Mod de preparare:

Modul de preparare este clasic, că la orice ciorbiţă, dar trucul este acela de a adaugă o lingură de făină la dressingul de gălbenuş cu smântână.

Asta va lega ciorbă şi o va face mai savuroasă.

De asemenea, la final, poţi adaugă 2-3 gogoşari în oţet pe care să îi tăiaţi în felii că cele de burtă.

loading...