Foloseste bicarbonat de sodiu pe fata si scapa de o problema pe care toate femeile o au

Aceasta tanara a folosit bicarbonat de sodiu pe pometi de trei ori pe saptamana timp de o luna.

Cum arata acum? Este incredibil.

Cearcanele de sub ochi si petele sunt o problema cu care o multime de femei si barbati se confrunta.

Exista numeroase creme sau tratamente cosmetice care promit rezultate minunate, insa foarte putine functioneaza cu adevarat… iar acestea sunt destul de costisitoare.

In cazul in care doriti sa incercati o varianta accesibila, care contine un simplu ingredient natural, pentru a elimina cearcanele si pungile inchise de sub ochi, va recomandam acest remediu cu bicarbonat de sodiu.

loading...

Aveti nevoie de o singura lingurita de bicarbonat de sodiu, pe care trebuie sa o amestecati cu putina apa astfel incat sa creati o pasta care curge.

Cu ajutorul unei lingurite se ia din aceasta pasta si se adauga cu atentie pe cercurile de sub ochi, evitand zona ochilor.

Asteptati pana cand pasta se usuca complet (aproximativ 5-10 minute), apoi stergeti zona.

Folositi un prosop curat sau tampoane de vata pentru a inlatura complet bicarbonatul de sodiu de pe fata. La final, clatiti bine cu apa calduta.

Scăpaţi pentru totdeauna de durerile de spate, picioare şi coloană vertebrală!

Uneori şezutul excesiv sau munca fizică îndelungată pot provoca dureri de spate, picioare sau coloană vertebrală.

Dacă veţi căuta soluţii naturale pentru atenuarea durerilor şi vă veţi concentra asupra remediului pe care vi-l propunem astăzi, veţi descoperi că efectele sunt foarte rapide şi în timp de doar două luni puteţi scăpa pentru totdeauna de aceste dureri.

Uitaţi de durere cu ajutorul acestui remediu genial, simplu şi accesibil.

Consumaţi o porţie alcătuită din următoarele ingrediente şi veţi simţi cum scăpaţi de durere în doar două luni:

5 prune uscate

1 smochina uscata

1 caisă uscată

Toate acestea sunt compuse din substanţe care vă vor ajuta la regenerarea şi întărirea ţesuturilor din jurul vertebrelor.

Fiecare fruct are agenţii săi activi, iar când sunt amestecate la un loc, se obţine un remediu minunat pentru astfel de dureri.

Consumaţi câte o porţie în fiecare zi timp de două luni.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului.

Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Ce boli poate vindeca slănina. Beneficiile unui aliment tradițional

Când cercetările medicale au descoperit acţiu­nile negative ale produselor alimentare noi, care au încer­cat să înlocuiască grăsimile tra­diţionale, specialiştii şi-au îndreptat atenţia către slă­nină, un aliment fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.

Şi au primit răspuns la întrebarea: de ce strămoşii noştri au fost sănătoşi şi puternici?

Ei bine, s-a dovedit că slănina în­tăreşte siste­mul imunitar.

Această calitate se datorează acidului ara­hi­donic, care favorizează scăderea coleste­ro­lului, îmbu­nătăţeşte funcţiile de protecţie ale organis­mului şi, de ase­menea, este necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imu­ne şi reac­ţiile inflamatorii.

* Cantităţi mici de grăsime sunt de folos pentru inimă şi vasele de sânge, reglementează contracţiile mus­culare ale organelor interne, inclusiv ale muşchiului car­diac, şi sprijină tonusul vascular.

* Fumătorii au, de asemenea, un beneficiu dacă mă­nâncă puţină slănină, datorită faptului că ea conţine sele­niu. Acest microelement întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea în organism. Astfel, pagubele produse de ţigări se reduc parţial.

* Slănina încetineşte şi intoxicarea alcoolică, prin acoperirea pereţilor stomacului cu grăsime şi crearea pan­­samentului gastric, care previne absorbţia rapidă de al­cool din stomac. Alcoolul trece mai departe în intestin, unde, totuşi, va fi absorbit, dar treptat.

Grăsimea de porc

Este utilizată pe scară largă în medicina populară, încă din negura timpului. Iată câteva reţete din bătrâni:

* Remediu pentru dureri de articulaţii. Înainte de culcare, se freacă bine articulaţiile bolnave cu untură topită sau cu slănină veche, tocată prin maşina de carne, la care se adaugă o lingură de miere de al­bine.

Deasupra se aplică celo­fan sau hârtie de pergament, se înve­leş­te cu un fular sau un batic de lână şi se lasă să acţioneze peste noap­te.

* Tulburarea mobilităţii arti­culare după traumatisme.

Zona afectată se freacă cu 100 g grăsime de porc, amestecată cu o lingură de sare, apoi se bandajează cu un strat gros de lână.

* Mastită. Pe locul inflamat se aplică o felie subţire de slă­nină veche, deasupra se pune o bucată de staniol de la o cio­colată sau dintr-un pachet de ţigări şi se bandajează sau se lipeşte cu leucoplast.

* Eczemă. Se topeşte slănină nesărată şi se răceşte la 35 de grade. Se amestecă bine 2 linguri de grăsime topită cu albuşuri de la 2 ouă crude, 100 g pastă din fructe de solanum (zârnă, lăsnicior), 3 linguri suc de ros­topască. Alifia se lasă la macerat 2-3 zile, la rece, apoi se ung locurile bolnave, de 2 ori pe zi.

* Dureri de dinţi. O felie mică de slănină nesărată se aplică pe dintele dureros, între gingie şi obraz, pentru 15-20 de minute. Durerea de dinţi dispare treptat.

* Pinten osos (ciocuri). Preparaţi un unguent din 100 g slănină nesărată de porc, tocată mărunt, un ou crud şi 100 ml oţet concentrat (esenţă).

Borcanul cu amestecul se ţine într-un loc întunecos, până la dizolvarea completă a slăninei, amestecând periodic. Înainte de procedură, călcâiul se ţine în apă fierbinte, apoi se aplică pe zona dureroasă un tampon de vată îmbibat în unguent.

Com­presa se aplică pe timp de noapte, dimineaţa se spală talpa cu apă caldă. Durata tratamentului este de 5-7 zile.

loading...