De 20 de ani tatăl ei purtase zilnic, chiar și de sărbători, același tricou verde vechi. Niciodată nu a știut de ce, dar când a găsit niște fotografii vechi, a înțeles ce durere ascundea gestul lui. De ce făcea tatăl asta

Iubirea adevărată durează pentru totdeauna, sau cel puțin așa se zice despre cei care și-au găsit ,,dragostea adevărată”.

O fiică din Japonia a descoperit în sfârșit de ce tatăl său poartă în fiecare zi a vieții lui același tricou, totul durează de 20 de ani!

De fiecare dată când cămașa se descoase sau pățește ceva, bărbatul pur și simplu o repară cu mare atenție, de parcă ar avea grijă de o comoară.

Fata s-a întrebat mereu de ce face tatăl său acest lucru ciudat, zi după zi cu aceeași cămașă, o purta chiar și de sărbători!

Iată ce a declarat ea: ,,M-am întrebat de ce ține neapărat să poarte acel tricou polo vechi și verde. De ce nu-și cumpără unul nou?

loading...

Nu mi-am imaginat niciodată că acel tricou păstrează petnru el o amintire atât de specială.”

Fotografiile pe care fiica le-a descoperit i-au dezvăluit într-un final motivul.

Într-o zi fata făcea curat prin lucrurile bunicului său care tocmai murise, dar printre tot felul de mici nimicuri a găsit fotografii cu mama și tatăl său în timpul lunii de miere.

Acum a aflat de ce tatăl ei insistă să poarte acel tricou vechi. Aparent e același pe care l-a purtat și în luna de miere.

Cuplul purta cămăși care se potriveau.

Mama fetei și soția tatălui ei a murit din cauza cancerului în urmă cu 18 ani, iar fotografiile pe care le găsise împreună cu ceea ce făcuse tatăl în tot acest timp i-au demonstrat iubirea profundă pe care o simte bărbatul pentru mama ei.

Tatăl tinerei a vrut să poarte tricoul în memoria soției sale decedate, dar și drept un semn care să îi amintească în fiecare zi de ea.

Iată că mai avem și astăzi povești de dragoste adevărată care chiar durează chiar și dincolo de moarte…

loading...